Find din meridan der laver ballade

Ubalancer i de forskellige meridianbaner 

Lunge-meridian:

 

Relationer: Lunger, bronkier, slimhinder, hud, kropsbehåring, tyktarm, næse, bihuler, svælg, luftrør og hals; smerter fortil i skulderled, skulderblad og arme samt væskeophobninger i ansigt, nakkestivhed og søvnløshed. Nedtrykthed, fortvivlelse og sorg. Lunge-meridianen er forbundet med tyktarmsmeridianen.

 

Tyktarms-meridianen:

 

Relationer: Tyktarm, endetarm, bronkier, lunger, hud, slimhinder. Sygdomme i mund, tunge, tænder, næse og bihuler. Ansigtsnerve (Trigeminus neuralgi), smerter i skuldre, nakke og arme. Depressioner, stress, følelsesmæssige problemer Tyktarmsmeridianen er forbundet med lunge-meridianen. Går du til en naturopath på grund af hyppige forkølelser, vil du sikkert opdage, at behandleren er lige så optaget af din fordøjelse. Måske vil luftvejsinfektionerne først forsvinde, når problemer i fordøjelsen er i orden. Eller omvendt.

 

Mave-meridianen :

 

Relationer: Mavesæk, tolvfingertarm, bindevæv, lymfesystem, milt, bugspytkirtel. Fordøjelsesforstyrrelser, hoved- og nakkesmerter. Eksem og svamp på 2. tå og i lysken. Depression, stress, jalousi, mistænksomhed, forvirring og søvnløshed. Mave-meridianen er forbundet med milt-bugspytkirtel-meridianen.

 

Milten :

milt & bugspytkirtel-meridian

 

Relationer: Milt, bugspytkirtel, mave, bindevæv, lymfesystem, tyndtarm, thymus (brisselen, en vigtig del af vores immunforsvar), lever og lunge. Blodsygdomme, akutte infektioner, forgiftninger, diarre og forstoppelse. Underlivslidelser og ufrivillig vandladning. Årebetændelse, svamp og eksem på storetåen. Depression, stress, jalousi, mistænksomhed, forvirring og søvnløshed. Stor trang til søde ting. Svampeinfektioner, trøske hos småbørn. Milt-bugspytkirtelmeridianen er forbundet med mavemeridianen. Lidelser i disse meridianer er ifølge kineserne nøje forbundet til immunforsvaret og fordøjelsen. Ved et dårligt fungerende tarmsystem opstår der nemt infektioner.

 

Hjertemeridianen:

 

Relationer: Hjerte, tyndtarm, blodkar, blod, tunge, mental aktivitet. Smerte i venstre arm, kan ikke ligge på venstre side, tørst og tørhed i munden, nervøs ”tudse” i halsen, blødende tandkød. Følelsesmæssige problemer, mangel på kærlighed og opmærksomhed. Hjerte-meridianen er forbundet med tyndtarms-meridianen.

Tyndtarmsmeridianen :

 

Relationer: Tyndtarm, tolvfingertarm, hjerte, blodkar, blod, tunge. Hævelser i ansigtet, problemer i endetarmen, nedsat hørelse, ansigtsnerve (Trigeminus neuralgi). Følelsesmæssige problemer, mangel på kærlighed og opmærksomhed.

Tyndtarms-meridianen:

 

Som er forbundet med Hjerte-meridianen.

Her er en af årsagerne til, at der kan opstå "nervøst hjerte". Hvis du drikker kaffe i større mængder, påvirkes tyndtarmen. Via forbindelsen til Hjertemeridianen opstår der let galopperende hjerte. Så selv om lægerne sjældent kan stille en diagnose hos patienter, der lider af denne form for hjertebesvær, er det ikke ensbetydende med, at det blot er psykisk, som mange patienter får at vide.

Stop med kaffen, og problemet ophører, medmindre der er en medicinsk årsag, som lægen selvfølgelig skal klarlægge. Vær også opmærksom på stressrelaterede symptomer men også mild angst.

Blæremeridian Relationer:Blære, urinveje, kønsorganer, knogler, binyrer, rygsøjle, ører og øjne. Bihulebetændelse, hovedpine, gigtsygdomme, hæmorider, ufrivillig vandladning. Iskias, lumbago, rygsøjle- og nakkelidelser. Eksem og svamp v

ed 4. og 5. tå. Angst. Blære-meridianen er forbundet med nyremeridianen.

 

Nyremeridianen : 

 

Relationer: Nyrer, blære, urinveje, kønsorganer, knogler, ører, hovedhår, øjne, binyrer. Smerter i hjerte og led, blodtryksforstyrrelser, væskeansamlinger, blodmangel, problemer med fordøjelsen, lidelser i skjoldbruskkirtelen. Seksuelle forstyrrelser. Eksem og svamp på fodsålen og i lysken. Angst og chok. Nyremeridianen er forbundet med blæremeridianen. At disse to meridianer er forbundet med hinanden er mere logisk for os vesterlændinge end de andre meridianers forbundethed. Vær opmærksom på, at lidelser i ryg og nakke ofte skyldes blæremeridianen. Ved regulering af netop nyrer og blære vil rygproblemer muligvis forsvinde. Ophobning af affaldsstoffer i muskler og led, kan bedres betydeligt ved en god udrensning af kroppen. " prøv evt vores detox" og cupping behandlinger her for.


Kredsløbsmeridianen :

 

Relationer: Blodkar, hjerte, brystkasse, tunge, mave, kønsorganer. Menstruations-og hovedsmerter, smerter og spændinger i sædemusklen. Seksuelle forstyrrelser. Kredsløbsmeridianen er forbundet med meridianen for hormonsystemet – endokrinum-meridianen (også kaldet trippel-varmeren). Endokrinum-meridianen (trippelvarmeren) – meridianen for hormonsystemet Relationer: Hormonkirtler, thymus bugspytkirtel, mave, hjerte, øjne og ører. Tindingehovedpine, allergi, træthed, væskeansamlinger, fordøjelsesforstyrrelser, tennisalbue, seneskedehindebetændelse. Depression, rastløshed. Endokrinummeridianen er forbundet med kredsløbsmeridianen.

Galdeblæremeridian:

 

Relationer: Galdeblære, bugspytkirtel, lever, øjne, muskler, nervesystem. Øresusen, bihulebetændelse, svimmelhed, nervesygdomme. Hofte-, knæ-, lænde-, og nakkesmerter. Tarmdysbioser, migræne og tindingehovedpine. Eksem og svamp på 4. og 5. tå og i lysken. Irritation, vrede, depression, stress. Galdeblæremeridianen er forbundet med levermeridianen.

Levermeridian:

 

Relationer: Lever, galdeblære, bugspytkirtel, muskler, nervesystem, øjne. Hoved- og rygsmerter. Migræne, kvalme, synsforstyrrelser og opkastninger. Seksuelle forstyrrelser, ansigtsnervesmerte (Trigeminus neuralgi), tarmdysbioser, svamp og eksem på 1.og 2. tå. Irritation, vrede, depression, stress. Levermeridianen er forbundet med galdeblæremeridianen. Her ses er også en logisk forbindelse mellem to meridianer, set med vestlige øjne. Lever og galdeblære arbejder nøje sammen for en god fordøjelse, så bl.a. fedt bliver nedbrudt korrekt. Indestængt vrede giver ofte problemer i netop dette organpar.

 

Du-meridianen: 
Relationer: Endetarmslidelser, problemer i rygsøjlen, immundefekter, infektioner, mentale og nervemæssige lidelser. Mundlidelser. Du-meridianen er forbundet med Ren-meridianen.

 

Ren-meridianen:

 

Relationer: Urinvejslidelser, mave-tarmlidelser, hjerte-lungelidelser, talebesvær, ansigtslammelse, forøget spytsekretion. Ren-meridianen er forbundet med Du-meridianen og sammen opfattes de som to overordnede meridianer, som er med til at styre alle de andre. De kaldes også mor og far - Eller den ledende og den styrende.

Måske kan du se en sammenhæng mellem dine symptomer på en helt ny måde. Der er mange overlapninger meridianerne imellem, men indimellem står det også lysende klart, hvilken eller hvilke meridianer, der er størst problemer med.

 

Meridianbaner hvad er nu det for noget sludder...

 

Meridianer er kroppens vandslanger vi har nogen der løber op ad og nogen der løber ned ad. I slangerne løber vores energier og ikke vand.

 

Lad os forestille os at du skal vande blomster og at du skal gå 25m så ville du lave knæk på slangen for ikke at få våde fødder. Et knæk kalder jeg nu blokering. 

 

En blokering i meridianerne vil  give samme effekt som på vandslangen, nemlig den at vandet ikke kan løbe frit.

Har der været knæk på vandslangen ville vandet ende ud med at løbe ud forskellige andre steder da der nu er gået hul på slangen.

 

Det samme sker i kroppen.  I kroppen vil smerte opstå, og når vi ignorer dem, så bliver ubalancen stille og roligt større og på et tidspunkt vil du opleve andre symtomer. efter en lang periode hvor du ikke har  lyttet til de signaIer din krop sender. Vil du opleve at symptomet nu breder sig til næste energibane og til sidst vil kritisk sygdom opstå.

 

De fleste har det dog alligevel sådan at vi bare  løber hurtigere -propper os med smertestillende og tænker det går nok over. 

Men det gør det ikke.

SÅ lyt til dine symptopner. din krop taler jo med dig.

 

80% af alvorlige sygedomme har grobund i stress

- en muskel der gør ondt er en stresset muskel

- en termografisk undersøgelse vil vise at musklen lyser op i gule orange og røde farver. hvilket indikerer øget varme jo mere varme desto større inflammation.

- en muskel i balance er grøn og blå kold

 

Jeg har nok bare sovet dårligt i nat....

Jeg kunne ikke falde i søvn fordi....

Det er nok bare fordi jeg har...

jamen jeg vågner kun fordi jeg skal tisse...

 

 

Drop undskyldningerne -lyt nu til ubalancerne din krop gør dig jo i den grad opmærksom på dem.

 

Når nu du alligevel er vågen - Kig så på hvad klokken er.

Vores Meridianer renser en time hver dag i den time er de svage, og deres partner meridian er nu stærk for dem begge. Men har du ignoreret dine symptomer, vil smitten drage videre til dens partner og nu er de begge udsatte.

 

Organuret viser dig hvornår hvilke organer renser og det kan oversættes til handling.... Så som når du du nu vågner kl 0330 så stå op, hop i tøjet og gå uden for.  Lige nu er luften renest og dine lunger beder dig om at trække vejret helt ned i bunden så hjælp dig selv så slipper symptomerne deres tage og balance opstår.