Tilmeld dig og gå ikke glip af 50% tilbud

 

 

Organique´s Spaterapi - AnsigtsBehandling - Bodywork & HairSpa    

 

Her finder du let den behandling du ønsker.

- Organique´s Terapier tager udgangspunkt i huden og kroppens egne processer.

- De er alle holistiske og resultatorienteret. Vi råder om stil og trends og er ofte selv  på kursus og efteruddannelse.

- Vi vejleder dig altid  så du opnår resultatorienteret behandling hver gang.

- Vi råder over en bred vifte og kan behandling huden, håret  & kroppen.

- Vi er direkte og  hudløs ærlige i vores udmeldinger, fordi det er den eneste måde vi kan hjælpe dig på.

 

Det kan godt være overvældende at få alt den info og vi forventer ikke du skal kunne huske det hele og ej heller at du skal købe hele butikken.Men god service kræver en indsats og den får du når du er her. 

 

- Vi arbejder med kroppens egne processer, og har stor erfarring i både smerte lindring og kropsterapier.

Du vil derfor heller ikke kunne finde alle de behandlingerne online. Men Vid at vi tilpasser en hver behandling til den enkelte.

 

- Vi har både opstrammende behandlinger - #BodyFirming  #Detox og forskellige #SlankeTerapier  udelukkende fordi at alle har gavnlig effekt af det. Det er en stor fejl at tro det kun for Overvægtige.

 

Din krop husker og lager langt mere end hovedet gør. Så kig forbi til velfortjent Wellness og vejledning og lad os sammensætte den ultimative behandling for dig  der også realiserer dine behov.

 

- Vores #udstyr og færdigheder er opdateret og gennemtestet.

- Vi afprøver aldrig de nyeste teknologier for det er ikke nået  til at være veldokumenteret i form af år lang viden og erfarring.

Vi ønsker ikke du ikke skal ligge krop til behandlinger som #fedtfrysninger, der skader og ødelægger dine celler permenent. Det er nemlig ikke en langsigtet løsning, Tværtimod og det vil udløse balladen senere, nu bare andre steder på kroppen, for fedt vil lagres - nu bare ikke i de ødelagte fedtceller, derfor kan kroppen ret hurtig omformes og fedtet kan lageres steder der ikke fremhæver din kvindelighed og opfattes hurtigt som deforme depoter, og det kan du nu ikke afhjælpe.

Husk på  et - Hurtigt #vægttab  / områdereducering ikke er muligt.

Hele #kroppen hægger meget mere sammen end man lige går og tror og til stor irritation for det vi ønsker at opnå lige her og nu. 

Men kig på dem du elsker, der finder du nemlig ikke fejl på samme måde . Sjovt nok så gør de heller ikke på dig. VI kan nemlig ikke se en " rynke i røven på dem vi elsker.

Det er præcis her vi starter - En kvinde der smiler, der er glad og ikke kritiserer  sig selv er hos Organique  #" The Oldes secret of Beauty  "   Det hele starter nemlig her og det er også her vi kan opnå de helt store resultater. På den langsigtede måde. 

 

Tags:

#UltratoneMaskiner  #Genoptræning af #kroppens styrke, #mental Styrke. Vi reducerer uønskede #cellulitis 
 #Akupunktur uden nåle  #vibrationsterapi, #Cuppingmassage #VacuumTerapi  #stressrelease #powerWork og meget mere.  Det eneste du skal, er at komme - blive forkælet  - Lægge krop til - metal opladning der mærkes i alle kroppens fibre. 

 

Forrventning  til #slimming  og vægtab at  6-10 gange er nødvendigt og kostplan og strategi giver dig detbedste resultat, synlige forandringer efter hver eneste gang og mod på arbejdet det også kræver fra dig når du er derhjemme.

 

- Hvorfor #Cellulittebehandling?  Udlukkende fordi det er toxiner hobet i vævet. 

- #Book tiden nu så er du i gang

-Vi guider dig når du kommer og afstemmer forventningerne inden vi starter

-Produkterne vi anvender kan du naturlig købe med hjem, så du kan vedligeholde derhjemme.

#Om Ingredienserne i Produkterne:

Vi bruger udelukkende #HighClass #Ecofrendly produkter 

De er alle:

- milde

- aktive

- uden tilsætning som:

- Vaseline

- Scilikone 

- Animalske Olier

- SLS

- ALS

- Peg-s 

- Parabener

- Formaldehyde.

 Vi Kalder det:  #Safe-formula 


 Udstyr i behandlinger:   #Infrarød lys #ultratonemaskiner - fjern den uønskede #cellulitis 
 6-10 gange for det bedste resultat, synlige forandringer efter hver eneste gang


#cellulittebehandling  -  til hjemmebrug

Ja du kan købe alle produkter med hjem du kan vedlige holde derhjemme.

 

Vi tilpasser altid behandlingen vi udfører til den enkelte. Så du vil opdage at vi møder dig der hvor du er når kommer og vi har god til til at behandle dig. Vi prøver så vidt det er muligt ikke at arbejde på tid, vi har en kunde ad gangen, fordi vi gerne vil kunne give dig vores fulde opmærksomhed under hele forløbet.  Vi gæder os til at se dig !