gtag('config', 'GA_TRACKING_ID'); ga('require', 'GTM-WDFL9R2'); google-site-verification: googlecc901d0438e3cb93.html

Organique

OM Behandlingerne i klinikken:

 


Stort set alle mennesker døjer med smerter og dem kan vi også hælpe dig af med.

Vores terapier har rødder i traditionel kinesisk medicin og vi er stolte af at vi helt naturligt kan rette op på dine ubalancer og lære dig at hjælpe dig selv.


 

Vi fortæller dig om hvilke produkter du vil for størst gavn, af.  Ind i mellem lyder det sikkert som om vi at prøver på at sælge dig hele butikken. Men du skal vide at det kun er oplysninger til gavn for dig.

God service kræver en indsats, dårlig service kan du få alle andre steder, bare ikke her.

 

Når vi arbejder med din krop

Vores Filisofi - Elsk dine symptomer din krop taler med dig.

 

Bodywork StressRelease MassageTerapier:

vi arbejder ikke på tid og sætter  altid 2 timer af - Det betyder nødvendigvis ikke at du bliver behandlet i 2 timer, men inden du kan behandles, er vi jo nød til at lande dig først.

Du har måske siddet fast i trafikken, er stresset, for sent på den osv. Så inden vi overhovedet starter, bliver du lagt på en varm briks, vi  spiller indianer musik og nulstiller dit hoved.

 

Vi arbejder med hele dig og derfor giver vi ikke "bare en halv time på rygggen." Vi har respekt for dig  og det skal du også have.

Vi arbejder med kulde og varme. Vi arbejder med din krop fra fødderne og hele vejen op og ned af hele den anden side. Vi arbejder med kroppen helende flow. Vi arbejder med zoner, muskler, energier ,nervesystemet og meget mere.  

 

Vores behandlinger breder sig vidt og bred Nogle er inspirret af østen, andre er klassiske. Vi har ikke nævn alt hvad vi kan her, fordi det gør det svært at vælge hvad du har behov for. Det hjælper vi dig med når vi ser dig.

 

-  vi mixer altid det bedste der passer til dig. Det er derfor vi kalder det Bodywork. Det er også den behandling du skal booke hvis du vil have os til at råde dig.

 

VI tilbyder også

Stilarter som Akupressur - Shiatsu  - Cupping - almindelig Massage med varm Sheabutter - Tapping,  Zoneterapier Detox og meget mere. 

 

Når vi arbejder med din hud

Vi arbejder med holistisk hudterapi. Det betyder at alt hvad vi gør tager udgangspunkt i kroppens egne processer og derfor vil du også opleve omgående resultater og hud der elsker dig for dig. Vi råder over 3500 varernumre og kan afhjælpe en hver hudtype.

 

Vi arbejder med terapier der arbejder på forskellige niveauer. Sindet Nervesystemet musklerne, huden. hvilket giver resultater på organplan.

 

- Aromaterapeutisk som alle  er helt milde rene og allerigvenlige. 

- Mineralterapi

- Zoneterapeutisk

- Reumatisk

- Nærende og plejende i dybden

 

Kort Sagt DermoExpert.

 

Vores produkter er gennemtestet og dokumenteret.

Selv har vi Brugt 7 år på at Teste men vi har også  lavet små 20.000  før og efterbilleder i alle vores behandlinger.

 

Generelt

 

 See me -   feel Me -  Touch me - Heal me  

 

Vores udgangspunkt i dig

 

I alle vores terapier har vi Aromaterapeutiske Virkninger. Vi taler og helt rene og helt milde, selv den sarteste næse går ugeneret fri. Men netop fordi vores sanser er et vigtig redskab, så har vi det med i alt hvad vi laver.

I dag går de fleste mennesker rundt med en stærkt nedsat lugtesans, og de ved det slet ikke. fordi når vi er stressede så er den første sans der påvirkes hørelsen.  

 

Derfor får du også musk i dine behandlinger.

Vi spiller musik fra Samerne, Grønlandsk & Indianer musik.

 

Vi tager udgangspunkt i hele dig. Dine lyde, dine lugte, dine bevægelser. Vi bruger forskellige metoder til at "tricke" det der røre sig i dig.

Det er Ikke fordi vi ikke tror på hvad du siger, men fordi at 80% går rundt med en eller anden form for stress. Hver 5 dansker er på lykkepiller.

 

Du aner ikke hvordan du har det, hvis en bare en af de to nævne er tilstede i dit liv.

Din krop og sind er på autopilot, og du kører bare med. Så vi siger det lige igen.

 

ELSK DINE SYMPTOMER DIN KROP TALER MED  DIG!

 

 Vi tager igen udgangspunkt i Traditionel Kinesisk Medicin og  arbejder derfor også med Pulsdinogstisering - Tungelæsning - Kropssprog Hudfarver og meget mere.

Vi arbejder med alt hvad der røre sig i dig.

 

 

SÅ BARE  ROLIG  DET ER HELT NORMALT AT  VI BEDER DIG ÅBNE MUNDEN OG RÆKKE TUNGEN UD :)

 

Din tunge sladre og vi fortæller dig en helt masse om dig  ud fra det.. Nogen gange kan det føles som om vi læser dine tanker. Men det gør vi ikke. Vi læser derimod dine energier og derfor kan  vi tale med dig om det.


Vi håber du sætter pris på en ærlig og helt direkte tale måde. Fordi her hos os  er vi nød til at kunne sige tingene hudløst ærligt. Ellers kan vi nemlig ikke hjælpe dig. Det kan godt være overraskende, men vid at intet at det vi siger, er for at fornærme dig.

 

Vi er her for dig og du er vigtig for os.

 

 


 

Butik & Showroom i Farum hvor -

Vi har også andre klinikker i butikken, som et led i efteruddannelser, kursus og opstart.

 

Klinikken er vores redskab til at hjælpe dig i din butik. Det er her Terapierne skabes, produkterne testes & dokumenteres.

Det er også her vi har sammenlignet alle vores produkter med hvad der ellers er på markedet.

 

Som kunde i en organique butik vil du kunne blive behandlet og vejledt i vores terapier og produkter.

 

Vores  kunder værdsætter vi meget højt.

De er nemlig årsagen til at vi er og det dem vi lever af.

 

Derfor er hele konceptet bygget om omkring dem og det det kræver at yde service og give den rette behandling. Ud fra en kunde af gangen og ikke på tid

 

Priserne er det samme som dine.

Gavekort og deal  der er købt her kan også anvendes hos dig

Vi ved nemlig at synergi er det der for hjulene til at dreje.

 

Derfor har vi også de helt rette redskaber til at hjælpe dig i din forretning. Lige fra den spæde start som ny selvstændig. Til gammmel garvet rotte i faget.

 

Vi kan detalge i dit koncept på flere niveauer og uden at konkurrerer. Vi har nemlig kun succes hvis du har det.

 

- Det kunne være efteruddannelse af personale i nye terapier, 

- Saltvandsindsprøjtning til effektuering af behandlinger

- Produktkendskab og ingrediens forståelse

- Som forhandler af produkterne vi råder over

- Din egen Organique butik

- Dit eget Spakoncept

- valg af lokation,indretning, designs. dokumentation, før og efterbilleder events og meget mere.

 

Kig forbi og bliv inspirreret Oplev et miljø hvor vi gør alting anderledes.

 

Men book tid i forvejen, hvis du vil tale med os, prøve at være i centum selv, blive rådgivet om produktkoncept osv.

 

Vi har også andre klinikker i butikken, som et led i deres efteruddannelser og opstart af butik.

 

Lige nu er vi heldig at have Whit´s Wellness fra Næstved 3 gange om ugen. Så ønsker du at benytte dig af det, tilbyder vi nu behandlinger som udføres af Camilla som blandt andet er uddannet Sexolog og AccesBars Behandler.  

Hun ville også noget mere, så Organique Spaterapi hendes næste skridt på vejen.

Hun er naturligvis kun til rådighed i behandlinger som er certificeret i.

 

Du kan også møde  Annette Hess fra København, Hun er uddannet datamatiker og personlig træner. Men Detox og Slanketerapi var hendes næste skridt på vejen. Hun opdagede  hurtigt at resultaterne i OxygenTerapi og Holistisk ansigtsbehandling var meget anderledes end noget andet hun både havde set og prøvet. Det måtte hun også lære.

 

Imens tilbuder hun også behandlinger som  TaiChi - Qigong TaiChi chuan. 

Men også Hardcore Navyseal træning somTRX undervisning.

 

Når vi arbejder med dit hår

 

Når du kommer hos os, kan du forvente økologi og kvalitet, men når det kommer til frisørfaget så findes der ikke økologiske farver.

Vores filosofi, at dét vi udelader fra vores produkter er lige så vigtigt, som dét vi tilfører. Derfor burger vi også et farvesystem der tænker sådan

ZenzTherapy Alternative Color er et udtryk for det bevidste og alternative valg inden for permanent hårfarvning.

Et farvesystem der er afstemt efter langt de fleste forbrugeres forventninger; Du vil blandt andet aldrig opleve et farvemættet hår, - et farvesystem uden ammoniak, resorcinol og PPD uden nogen form for duft. Det er fri for alt det skadelige, men det er kemi.

 

Vi arbejder ikke på tid, af den årsag vil vi kun have en kunde ad gangen.

Det betyder for dig at du har vores fulde opmærksomhed. Vi klipper ikke en anden i mens du har farve i håret. Tiden er din, derfor vil du også opleve at vi råder dig om trends og stilarter samter farver der klæder dig.

 

Vi går ikke på kompromis med vores faglige stolthed, så er dit hår medtaget og ikke kan tåle mere, så fortæller vi dig det. Vi laver heller de lysestriber selv om du gerne vil. Tilgengæld giver vi dig en anden løsning som både vil klæde dig og så tager udgangspunkt i en ting.

 

"LÆKKERT HÅR DER OSER AF SHAMPOOREKLAME. "

 

Siger vi nej til flere lysestriber, så er det ikke fordi vi ikke kan, men fordi dit hår ikke kan tåle mere. Det er muligt at du kan få det lysnet andre steder, men når du går herfra ,så er du vores visitkort og det er vi stolte af. 

 

Du vil i sidste være også være mere glad for at dit hår ikke er brændt af. At det ikke knækker af når du børster det efterfølgende. Du slippper for alle de der møg irriterende strittere som vi kalder dem og så videre.

 

Kort sagt. Vi viser dig også hvordan du kan få mest ud af din friZure - Både i farver der klæder din hud og øjenfarve de ændrer sig nemlig aldrigt. Og  ja vi føntørrer  dig  også gerne med hovedet ned af så du opdager hvad du gør forkert og  hvordan det  gøres rigtigt. 

Efteruddannelser er så vigtige og derfor uddannes og efteruddannes  vi selv løbende.

 

Hele året af de førende i verden. Herunder Tony & Guy London, Organique Spa Academie Danmark eller Tony & Guy London Dr. Michael Reed Gagh USA. Hver år er vi også i Polen da det netop her er helt fremme i skoene når det kommer til spa.

 

Når vi arbejder med dit hår

Når du kommer hos os, kan du forvente økologi og kvalitet, men når det kommer til frisørfaget så findes der ikke økologiske farver.

Vores filosofi, at dét vi udelader fra vores produkter er lige så vigtigt, som dét vi tilfører. Derfor burger vi også et farvesystem der tænker sådan

ZenzTherapy Alternative Color er et udtryk for det bevidste og alternative valg inden for permanent hårfarvning.

Et farvesystem der er afstemt efter langt de fleste forbrugeres forventninger; Du vil blandt andet aldrig opleve et farvemættet hår, - et farvesystem uden ammoniak, resorcinol og PPD uden nogen form for duft. Det er fri for alt det skadelige, men det er kemi.

 

Vi arbejder ikke på tid, af den årsag vil vi kun have en kunde ad gangen.

Det betyder for dig at du har vores fulde opmærksomhed. Vi klipper ikke en anden i mens du har farve i håret. Tiden er din, derfor vil du også opleve at vi råder dig om trends og stilarter samter farver der klæder dig.

 

Vi går ikke på kompromis med vores faglige stolthed, så er dit hår medtaget og ikke kan tåle mere, så fortæller vi dig det. Vi laver heller de lysestriber selv om du gerne vil. Tilgengæld giver vi dig en anden løsning som både vil klæde dig og så tager udgangspunkt i en ting.

 

"LÆKKERT HÅR DER OSER AF SHAMPOOREKLAME. "

 

Siger vi nej til flere lysestriber, så er det ikke fordi vi ikke kan, men fordi dit hår ikke kan tåle mere. Det er muligt at du kan få det lysnet andre steder, men når du går herfra ,så er du vores visitkort og det er vi stolte af. 

 

Du vil i sidste være også være mere glad for at dit hår ikke er brændt af. At det ikke knækker af når du børster det efterfølgende. Du slippper for alle de der møg irriterende strittere som vi kalder dem og så videre.

 

Kort sagt. Vi viser dig også hvordan du kan få mest ud af din friZure - Både i farver der klæder din hud og øjenfarve de ændrer sig nemlig aldrigt. Og  ja vi føntørrer  dig  også gerne med hovedet ned af så du opdager hvad du gør forkert og  hvordan det  gøres rigtigt. 

Efteruddannelser er så vigtige og derfor uddannes og efteruddannes  vi selv løbende.

 

Hele året af de førende i verden. Herunder Tony & Guy London, Organique Spa Academie Danmark eller Tony & Guy London Dr. Michael Reed Gagh USA. Hver år er vi også i Polen da det netop her er helt fremme i skoene når det kommer til spa og wellness