Eksem Psoriasis Tørhud

Tør hud

En professionel Organique-behandling hjælper din hud med at genskabe sin naturlige glans. Hudens fugtindhold og nydannelsesprocessen samt elasticitet og spændstighed forbedres. Resultatet kan både ses og mærkes. Ved en Organique-behandling i en hudplejeklinik fjernes de døde hudceller skånsomt, som ellers giver et tørt, trist og gråt udseende og som kan skabe irritationer, ved bevægelser i ansigtet. En tør hud er mere følsom og kan meget lettere blive irriteret. Tør hud er desuden ujævn på overfladen, reflekterer mindre lys og får et mere dunkelt udseende. En tørhud kan sagtens fedte, det er nemlig det der sker når huden sætter produktionen af sebum og talg i vejret for at kompensere for den manglende fugt. Hvilket også er årsagen til rigtig mange bruger de forkerte hudpleje produkter. En fejl vurderet hud giver dig nu flere ting at bøvle med.  

 

Du kan også være sikker på at en tør hud er en mineral fattig hud. Det er nemlig mineralerne der gør at vores celler  i kroppen kan bringe fugt videre i vores hudlag over alt  i kroppen.  Faktisk udgører mineralerne hele  4% af din kropsvægt. Så lad os derfor se på hvad du kan gøre hvis du ikke får nok mineraler via din kost til daglig.

Det letteste og billigste der virker her og nu:

 

- tage bade eller et fodbad i en af vores mange Badesalte & Badepulvere

- det eneste du skal gøre er at tilsætte posen i varmt vand og smække fødderne op i.

-Nyd så samtidigt aromaen , følesen af velplejede fødder og hud.

Vores hude optager mineralerne fra det døde hav, fuld af eventyrlige egenskaber og faktisk alt det din hud mangler mest.

 

- Du kunne også og  med stordel, blande en af vores lermasker med vand, smørre den i ansigtet i mens du forkæler dine fødder fodbadet. Ler indeholder et væld af mineraler og micro macro egenskaber, samtidig fugter det huden og vælger du en af vores 100% rene ler.vil afskalning være reduceret med hele 41%, de renser 106 gange bedre end en sæbe og forbedre hudens tilstand på en sådan måde at det  ville lyde som  den største overdrivelse hvis vi gik i dybden med emnet her.

 

Behandling mod tør hud i ansigtet:

Med professionelle behandlingsprodukter tilføres huden maksimal fugt Ikke kun udefra, men også inden i.  Ansigtsmasker der anvendes i den professionelle klinikbehandling, har et meget højt indhold af PHA, der også  har en stor fugtende effekt på huden. Med regelmæssige klinikbehandlinger og tilpassede hjemmeprodukter genskaber vi hurtig smidighed og glød og ensartet hed i din hud. Rådfør dig altid med uddannet personale. Ikke bare nogen der vil sælge hele butikken. Test det så derhjemme. smør det nye i den ene side af ansigtet og det du plejer i den anden og mærk selv forskellen. Både i hvordan det føles i huden, mærk så med hænderne og gentag for at finde ud af hvilken effekt du mærker længst. Så bliver du heller ikke vildledt i vejledningen af din hud. Du bruge ikke unødige mængder af penge på produkter du ikke skal bruge. Er du i tvivl, så lyt til din hud her og nu og hvor længe det virker rart. 

 

Vær opmærksom på. at huden konstant ændrer sig med vejret du er i. Sol og kulde er faktore der gør at vi skal have mere fugt i perioder end i  andre. får du ikke det vil du nu opdage at karsprængninger er næste problem  for din hud. de springer nemlig når de ikke kan udvide sig eller trække sig sammen alt efter hvor varmt eller koldt det er.

 

Vigtigt at huske ved behandling mod tør hud:

Brug de anbefalede produkter dagligt derhjemme. En behandling i klinikken bør altid  efterbehandles  derhjemme.

Du skal altid fortælle din kosmetolog, hvis du anvender receptpligtige lægemidler eller lægemidler i håndkøb. Nogle lægemidler gør huden ekstra tør og følsom og det kan være nødvendigt at tilpasse behandlingen og produkt anbefalingerne herefter.

 Det er helt normalt af huden kan fnulres af efter peeling det er et tegn på, at eksfolieringen af de døde hudceller er i gang. Denne afskallende virkning er kortvarrig og bydes velkommen.

har du eksem psoriasis eller lignende så anbefaler at du vasker dit ansigt med aleppo sæbe ellers Savon Noir og helt dropper ansigtsrens i en periode. Aleppo er 100% naturprodukt og kan bruges af alle. Savon Noir er det fineste sæbe og benyttes ofte i andre spabehandlinger, for at fugte huden.

 

Start herefter op med noget der tilpasses din fornyelses af huden. Lad være med at tænk jeg skal først opbruge det jeg har.  Det er en kæmpe fejl. Fordi din hun har brug for mere fugt, eller andre egenskaber fra produkterne. Tænk hellere at du hele tiden har det rigtige arsenal i kampen mod ældning, afskalning, rødme. kløe ect.