Vip Medlemskab 12 Måneder

V . I . P. Medlemskort 1 År

Kortet giver adgang til en behandling hver måned det næste år og til halv pris.

Vores Medlemmer får også rabat på varerne i sortimenetet. Både i online shoppen og i butikken. De ses som medlemspriser og er kun gældende for Aktive medlemmer. De gælder hele året lige som kortet.


Et Vip kort Autofornyes. Hvis du vil opsiger dit medlemsskab, Så er fristen 1 måned før det udløber. Glemmer du det er det surt, for er medlemskabet aktivty 1 år mere. Så husk 1 måned inden det udløber er fristen.

  • Du vælger ikke selv dine behandlinger. Der er et tilbud hver måned, du finder dem alle under Behandlinger " Vip Behandlinger".
  • Kortet er strengt personligt. Men du må gerne give en behandling i gave selv om du har købt den til halv pris. Men det skal oplyses så det udstedes rigtigt. Du kan køb det hele online. 1 behandling hver måned. Er behandlingen udsolgt, så fortvivl ikke, så udstedes den bare i butikken. Online er det først til mølle princippet, men du vil ikke blive snyt for din behandling til halv pris.

Vip Kortet kan erhverves af alle og kan købes enestående, som gave, eller sammen med et af de gode tilbud. Tilbuddene kan købes i den måned de er der, og bruges når det passer dig.

Organique investerer i sine kunder og de investerer i os.

Det er nemlig god hårlogik


SKU: vip årskort

Buy this
  • 500,00 kr DKK
  • 100 tilbage
100% SSL Secure