Organique Lifting | Tanaka

SKU: w20

Buy this
  • 600,00 kr DKK
  • 50 tilbage
100% SSL Secure

Japansk Lifting Hos Organique Spa & Wellness i Farum

Forkæl dit ansigt med en afstressende Organique Lifting, der forynger og plejer huden med ansigtsmassage, lermaske og endorfin-serum.

Lifting, der tager udgangspunkt i de indianske zoner og fremkalder dyb velvære og fjerner stress fra krop og sind. Det er en afstressende behandling, hvor der bruges forskellige lifting-teknikker til at stramme op i bindevævet og mindske rynker.

Ikke nok med at huden opstrammes gennem den fantastisk afslappende massage, følger der også mange andre gode resultater med. Organique Lifting får nemlig dine spændte muskler til at slappe af og stimulerer kredsløbet i ansigtets muskler og nerver.

Den stimulerende massage virker også plejende for huden og formindsker ansigtets fine linjer og hævelser i huden. Lider du af sorte poser eller misfarvning under øjnene eller generelt en træt og trist hud, er denne behandling også den perfekte løsning, da den også giver dig din smukke glød tilbage..


Organique Spa Academie Japansk lifting

Behandlingen, der varer ca. 60 min., er en fantastisk oplevelse fra start til slut og indbegrebet af ren velvære og selvforkælelse.

Bliv mødt af Organique Spa Academies professionelle team, der altid stræber efter at give kunderne den bedste oplevelse og ved, hvad det vil sige at give en kvalitetsbehandling. Kunne du godt tænke dig endnu mere luksus ved siden af deres Organique-lifting-behandling