The Power of Essential Oils


The Power Of essential Oils

”Vidste du at Essentielle Olier kan måles i blodet efter blot 26 sekunder påført din hud.”

Du kan anvende dem i Hudpleje derhjemme - Professionelle Kropsterapier og med vores keramik sortiment. Er det både smukt og indbydende. Du kan få Lysestager lavet til aromatisk hygge. Sheabutter arrangement til massage behandlinger og meget andet.

Aromaterapi er ikke opreklameret, det vil være en stor fejl at tro det. Faktisk lagres aromaterapi samme sted i hjernen som der hvor vi huser vigtige funktioner som korttidshukommelse, instinkter, følelser og det er her vores vigtige funktioner kontrolleres nemlig i det limbiske system.

De æteriske olie optages af kredsløbet når de påføres hud og slimhinder. Når olie molekylerne er trængt i ind i blodbanerne, kan de bevæge sig til de ønskede områder i hele kroppen.

Essentielle Olier - Æteriske olier har stort positivt potentiale til at påvirke ALLE kroppens celler i løbet af bare 20 minutter. Du må bare ikke anvende dem ufortyndet direkte på huden. De skal være blandet op først.

Brug altid rene olier som:

  • Bland dem med rene olier som
  • Argan Olie
  • Mandel Olie
  • Jojoba Olie
  • Eller bare på en våd tot vat

Æteriske Olier giver fordele som at løse hudproblemer. De kan være svære at bekæmpe det ved vi alle, men for at give dig et par eksempler.
Det kunne være Acne, Bylder, Betændelsestilstande generelt, svampespore, men også til tilstande kroppen. Det kunne være søvnproblemer. Smerter generelt, tandpine tilstoppede bihuler osv.

Hvor kan du så benytte disse fantastiske dråber?

I daglig dagen kunne du anvende dem i fodbadet, karbadet, Spabad, Saunagus, i Luftrensere, Oliebrændere, rengøring, vasketøj m.m. Du kan sågar tilsætte det i skyllerummet når du vasker dit tøj. Det er både svampe og bakteriedræbende og selve aromaterapien er ren magi. Put et par dråber i dit rengøringsvand og nyd dine nye muligheder.

De kan tilsætte det dråbevis. 1 dråbe er nok og start altid med 1 dråbe af gangen. Du kan let tilsætte en til hvis du ønsker. Ren faktisk er 1 dråbe nok til et stort glas vand, til din mundskyl, eller i en i ansigt-&-kropsmaske.

Du kan selv eksperimenterer med Organique´s Natur serier, som ler, Ghassoul eller Kaolin. VI anbefaler ikke æterisk olie i Grøn ler.

Ler : Tilsæt vand i din ler og en dråbe olie, så er du godt i gang. Uanset så får du helt sikkert en 100% ren naturlig fornøjelse.


Om de forskellige Olier:

Eucalyptus Olie
Eukaluptus - er godt til :

Feber, Hoste, Mundskyld, Massageolie, Træthed, Saunagus,

Eukalyptustræet kaldes ofte for "febertræet" da den æteriske olie virker febernedsættende ved infektioner. Olien anvendes for det meste til at lindre infektioner i luftvejene. Ecalyptusolie kan på grund af sine bakteriedræbende egenskaber anvendes til mindre sår, vabler og mindre inficerede insektbid. Dryp fortyndet olie på et plaster og læg det over såret.

Medicinsk effekt:

Den æteriske olie består hovedsageligt af cineol (eukalyptol), som har kraftig bakteriedræbende, desinficerende og hostedæmpende virkning. Den fungerer tillige febernedsættende og er slimløsnende.Eucalyptusolie virker varmende og lindrer ved reumatisme, stivhed, muskelsmerter og nervesmerter (neuralgier). På de psykiske plan virker den stimulerende, hvis du føler dig træt og nedstemt.

Spa & Wellness

Bland nogle dråber eukalyptusolie i massageolien og masser huden. Behandlingen vil virke varmende og stimulerende.

Fortyndet æterisk eukalyptus Olie kan smøres på led for at lindre. Den kan tillige anvendes som massageolie ved smerter i forbindelse med fysisk træning. Husk altid at blande ren eukalyptusolie med f.eks. mandelolie.

Ved sår:
Eucalyptus Olie kan på grund af sine bakteriedræbende egenskaber anvendes til mindre sår, vabler og mindre inficerede insektbid. Dryp fortyndet olie på et plaster og læg det over såret.

Modvirker hoste:

Eukalyptus olie kan anvendes ved hoste og infektioner i luftvejene. Hvis brystkassen smøres ind med fortyndet olie virker den slimløsende og dæmper hoste. Desuden virker olien udvidende på bronkierne så vejrtrækningen dermed lettes.

Indånding med damp:

Cirka 5 dråber æterisk olie til 7 dl. varmt vand lindrer ved ondt i halsen. Indånd dampene i ca. 5-10 min. Kog evt vandet i en gryde taget et viskestykker over hovedet og inhaler dampen

Udvortes:

Fortyndet æterisk Eukalyptus Olie kan smøres på led for at lindre. Den kan tillige anvendes som massageolie ved smerter i forbindelse med fysisk træning. Husk altid at blande ren eukalyptusolie med f.eks. mandelolie. Eukalyptusolie kan anvendes mod skæl. Bland 10 dråber olie i din shampoo. Masser blandingen ind i hovedbunden og lad det virke nogle minutter.


Du kan finde vores olier lige her
Organique´s Aromatiske Verden.