Vi prøver altid at se kroppen som en helhed – ligesom kineserne gør. Vi har lagt deres viden ind vores terapier der både er holistiske og resultat givende. Vi er inspireret af og har taget det bedste fra flere spændende kulture rund omkring i hele verden. Særligt i den østlige del. Her i blandt finder du behandlinger som

Guasha/ Shiatsu/ Kinesisk Cupping /Japansk Lifting/ Tanaka/Akupressur / Akupunktur med strøm/Ultratone/Detox / Kinesisk Zoneterapi /Alternativ behandling hvor viden kombineres og tilpasses den enkelte.

I flere tusinde år har kineserne anskuet sundhed og sygdom på en helt anden måde end vi gør i den vestlige verden. Ifølge kineserne findes der energibaner, kaldet meridianer, der i høj grad er bestemmende for, hvordan kroppen fungerer. Gennem meridianerne er det tydeligt at symptomer og sygdomme ikke opstår tilfældigt, selv om de opstår vidt forskellige steder i kroppen.

Guasha/ Shiatsu/ Japansk Lifting/ Tanaka/Akupressur / Akupunktur / Kinesisk Zoneterapi /Alternativ behandling bliver heldigvis mere og mere anerkendt i Vesten. om det er Ved hjælp af nåle et tryk kan smerter og symptomer forsvinde ved at ophæve forskellige blokeringer i energibanerne.

I dag ved man at en af årsagerne til, at virker, er de får hjernen til at udskille kroppens happy drug, Indorphiner. De vil virke beroligende og smertestillende. Endorfiner, bekæmper også stresshormoner, der igen er en stor faktor i sygedom.

Faktisk har man påvist at kortison " vores langtidsvarende Stresshormon" faktisk slår vores hjerneceller ihjel. Det er ikke nogen man får flere af, og derfor skal du altid tage det alvorligt når du begynder at glemme ting.

TCM er dog andet og meget mere end blot at fjerne smerter. En uddannet og professionel behandler vil ikke kun behandle området der gør ondt. eller lokalt i de smertende områder. En dygtig behandlet ved at men kroppen hænger sammen, på måder man ikke kan forestille sig hvis man ikke har stukket hovedet ned i kinesisk medicin. Din krop har flere kort over sig selv. Fødderne - hænderne - ørene -tungen - øjnene. i dem kan man tilgå en slags knapsystem til alle steder i kroppen, ikke bare smertestedet. Årsag er ganske enkelt for at oprette balancen igen, og også for at aktivere smertelindring. Sagt på en anden måde, vi arbejder med årsagen til smerten og ikke selv smerten.

Forskellen på medicin som vi kender det her i vesten og så Traditionel Kinesisk medicin er blandt andet

I Vesten har vi dygtige uddannede specialister i forskellige sygdomme. En ortopæd ordner knæproblemer, en neurolog tager sig af sygdomme i nervesystemet og en mave-tarm-specialist har forstand på netop den del af organismen.

Men i virkeligheden er der en nøje sammenhæng mellem sygdommene. De mange etage-specialister har kun en begrænset viden om hinandens arbejdsområder.

Så længe der blandt specialisterne stadig er en stor skepsis over for rigtigheden af de kinesiske lægers arbejdsmetoder, vil man opleve at blive sendt fra den ene specialist til den anden, uden at nogen ser en større sammenhæng mellem kroppens symptomer. I kina blev lægerne ikke betalt hvis ikke folk blev raske og deres tilgang er ganske ydmyg personligt selv må jeg erkende at jo mere ydmyg man tilgår et akupunktur punkt jo mere viden får man omkring det.

Jeg selv bliver stadig dagligt forundret over hvor langt man kan komme i et punkt der som udgangspunkt ikke er større end hovedet på en knappenål. Hvor bredt jeg egentlig bruger min viden og erfaring fra de forskellige klienter der har været igennem mine hænder. Jeg elsker hvordan lyset ændre sig i øjnene på mennesker der kom med smerter så store at de topper 8 9 og 10 på smerte scalaen .

Smertescala 1-10Om Organique´s BodyworkDet er vigtig altid at huske på at læger reder liv om de er vestlige eller østlige er lige fedt. Det vigtigste er altid at rådføre sig og følge deres anvisning. Alternativ terapi er altid sekundært.