Mineral Terapi til hele kroppen

Mineraler skal tilføres kroppen - Modsat vitaminer.


Vores krop består ca af 4% mineraler. Det lyder ikke af meget, men mineralernes betydning for kroppen er alt for undervurderet. De bringer nemlig via vores celler fugt til hudens lag.

Mudder Masker fra Organique Hentet i Jordan - Når mudderet er tørt vaskes det væk med vand.

Mudderet er klar til brug. Tag altid den portion op du skal bruge op og skrug låget på - Så udtørrer produktet ikke. Brug ikke samme pensel som du skal bruge på huden.

Sporstofferne, i mudderet kræves blandt andet til fornyelsesproces i huden. Det er også den der mindskes som vi ældes. Andre væsentlige elementer i cellefunktionen, hvor det hovedsageligt foregår intercellulært. Her bidragerne mineralerne med at "udveksle information" og sørger også for overføringen af signaler mellem cellerne. En ret vigtig aktivitet. Det betyder kort sagt at mineralerne stimulerer cellerne til at forny sig, til at opdele sig så de kan nærme det øverste hudlag (det lag vi kan se med det blotte øje.) Cellerne har nu også en øget vandkapacitet. Mineraler skal tilføres kroppen - Modsat vitaminer. Kroppen har brug for mineraler til bla. bearbejdningsprocesser, blodproduktion, hormonaktivering, neurale styrke og langt mere. Huden er i standt til at optage mineralerne fra mudderet og du vil omgående mærke aktiviteten. Den kan være krads på sarte områder som ansigtet, men så ligger du bare et fint lag til at starte med."

Mudderet fra det Døde Hav indeholder 26 væsentlige mineraler, tolv af mineralerne findes ikke i noget andet hav. Mineraler er unikke og har forskellige egenskaber og kvaliteter. Eksempelvis - at give en følelse af afslapning, detoxer og nærer huden, aktivering af blodcirkulationen, de virker helbredende bla. på reumatiske sygdomme og metaboliske forstyrrelser. Desuden er de naturlige mineraler afgørende for den korrekte funktion af kroppen og særligt i huden og de forskellige hudlag.

 • Det fjernes nemt.
 • Undgå at nulre det af.
 • Ultra Fugtende
 • Udglattende
 • Detoxende
 • Styrker Huden
 • Reducerer irritation og inflammation
 • Udrensende
 • Huden er i stand til at optage mineralerne fra mudderet og du vil omgående mærke aktiviteten. Den kan være krads på sarte områder som ansigtet, men så ligger du bare et fint lag til at starte med.

  BRUG ALDRIG METAL I NATURPRODUKTER SOM LER, METALLET ØDELÆGGER DERES EGENSKABER I DET ØJEBLIK DE KOMMER I KONTAKT.
  Brug en bambus spartel, eller træske plastik kan også bruges. brug en silikonepensel til at påføre maskerne så holder de umådelig længe.